fredag, mai 17, 2024

Dagbpk 2024: 17.mai


 Då er klokka 19.00 på sjølvaste 17.mai Det er enno sol og varmt ute, +22 grader har no, på føremiddagen var det oppe i + 28 grader, så eg venta med Vern-runden min til seinare, eg kom akkurat heim att no og sveittar som ein sil. Bildet over er tatt for nokre dagar sidan, i dag hadde eg ikkje telefonen med, dessutan var alle flagga borte no.

Det har vore ein strålande dag  med tanke på veret, men eg har ikkje vore med på noko av det som går føre seg nede i Vik. Eg har vore her heime og slappa av, og så har eg vore oppe hos Marit. Lurte meg til å ta litt ugras her og der etc.  Klokka 16 kom Einar, så  vart det litt feiring med kaffi, kake og is. 

Etter at han reiste kledde eg meg litt om før eg gjekk tur. Eg har sett at det er moderne med dongeri bukser og anna. Og eg hadde eit fint, gammalt skjørt i dongeri som eg tok på meg, det var blått og til ein topp i kvitt og raudt følte eg meg  up to date. Eg trefte heldigvis ikkje så mange-berre ein, og eg trur ikkje han la så mykje merke til kleda mine.

EG har hatt ein roleg og fin dag, men eg har ikkje laga middag enno. Eg kan kanskje lage til litt saltmat no. I morgon blir det å vaske og rydde litt til helga og kjøpe inn mat til to dagar. Skal tru om eg får batteriet mitt då?




Ingen kommentarer:

  Klokka er no 16.35, temperaturen ute er +19-20 grader C, det er heilt utruleg å få det så varmt rett etter at snøen låg langt ned i fjells...