søndag, november 26, 2023

Dagbok 2023: 26.november

Akkurat no er det veldig fint ute, det kunne ha vore sol hadde det ikkje vore for fjella. Temperaturen ute er litt under0 grader, men det blir vel kaldare.  Eg har styrt mykje med fyring i dag, til tross for at varmepumpa står på heile tida.

Eg sat ei stund og strikka og såg TV, men så skulle eg sjå litt på spansk-leksa, og då må eg sitte ved datamaskina. Men her på datarommet blir det fort varmt og no har eg fått godt lys her også. Så eigentleg kunne eg ha vore her heile tida, men så er det TV-en. Og no har vi ikkje sol til å varme opp med heller.

Denne veka er det noko heile tida, mandag spansk, tysdag trening, onsdag frisør og julemøte, torsdag er det trening igjen. Eg skulle ha gjort ein del til jul, men det blir vel ei råd. Eg ser at naboane har får ut julebelysning etc. Eg har berre ein dørkrans -men den skal eg no få opp snart. Neste søndag er det 1.søndag i advent, trur eg, så då må her no vere litt jul her også. Julaftan er på 4.søndag i advent i år, så då blir det tre helgedagar etter kvarandre. Og eg likar best kvardagar-no når eg er fri heile tida.

Eg har ikkje gått tur på fleire dagar no, på Vernet er det ikkje godt å gå når det er snø, men det går no an å gå på vegane også. Eg får sjå kva eg kan finne på. Det er vel lyst ei stund enno.

Eg trur eg tek på meg litt godt med klede og går ut..


 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...