mandag, november 27, 2023

Dagbok 2023: 27.november


Klokka er no 16.03 og det mørknar ute, litt etter litt. Temperaturen på trappa er minus 6 grader, men det kjennest ikkje så kaldt ut, kanskje ein venner seg til kulden etter kvart. I dag har eg ikkje fyrt i omnen, men let varmepumpa stå på i natt. Då har eg ein fin temperatur i huset, og slepp å stille opp og ned på pumpa. Men eg ser ikkje bort frå eg eg hiv innpå litt ved i løpet av kvelden.

Eg fekk melding frå fysioterapeuten i dag om at det ikkje blir trening denne veka, så då får eg to fridagar ekstra. Men på onsdag er det altså frisør og julemiddag .

I dag hadde vi siste spansk-timen før jul. Men vi feira ikkje med spanske julesongar-slik vi har gjort før. 

Eg var litt spent på om eg fekk til å rygge ut bilen i dag, for før det fraus til hadde eg køyrt og laga djupe spor i snøen. Men alt gjekk fint og eg kom meg både ut og inn att.

Då eg kom heim frå spansken, bytte eg om til piggsko og gjekk ein tur rundt på Vallabøen mens det var lyst og fint. Då eg kom heim att laga eg middag og i dag vart det Pasta Carbonara. Løyvde litt som eg kan ha i morgon.

Eg har ikkje tenkt å gjere så mykje i dag, Eg likar best å jobbe frå morgonen av. Eg må vel bake litt til jul i år også, og prøve å ikkje gjere feil. Småkaker lagar eg ikkje, det kjøper eg heller  på butikken.

Eg tenkte å sette på ei klesvaskmaskin, men no høyrde eg på TV at staumen skar vere ekstra dyr to samanhengande timar i dag, men eg veit ikkje tidspunktet. Eg får vel finne fram eit strikketøy og sjå kva eg kan bidra med elles. 

Håper alle har det bra og slepp å fryse.

                        Bilda tok eg rett før eg sette meg til å skrive.

 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...