søndag, november 12, 2023

Dagbok 2023: 12.november


 Klokka er no 19.40,temperaturen ute er minus 3 grader C og det har vore ein strålande dag med tanke på vêret, særleg for oss som bur på solsida.

Eg gjekk ein tur på Vernet på tidleg føremiddag, og alt så tidleg var der kome mykje folk.Det gjeld å komme før sola fer bak Melshornet.

I dag var eg invitert til Hareid for å feire farsdag; Øystein henta barnebarnet i Volda før han plukka opp meg. Solveig, Einar og Håkon var på Hareid, og då var vi fulltallige.

Vi fekk nydelig middag, kotelettar med tilbehør og dessert attpå.

Vi prata og drakk kaffi til den store gullmedalje og oldebarnet gjorde sitt for å underhalde oss.

Eg kan berre takke vertskapet for ein fin dag.

No er eg heime att i huset mitt og varmepumpa hadde gjort jobben sin , så der var godt og varmt her. Her på datarommet mitt har eg ein god, laus el-omn som eg kan ha på viss det blir kaldt, for eg sit ofte lenge framfor datamaskina.

Eg lurer på kor lenge dette fine veret vil vare, og så er eg spent på om vi får regn eller snø etterpå. Vi treng ikkje snø enno, men eg ser at somme har fått på plass utebelysninga til jul . Det er berre bra, for så får vi lys i mørketida.

I morgon skal eg ikkje på "noko", men eg må jobbe flittig med spanskleksa, for den er eg ikkje begynt på enno. 

Sette på TV-en og såg nyheitene då eg kom heim, men det er no berre sorgen, med krig og anna elendigheit. Eg forstår ikkje korleis dette skal ende.


                                                   Farsdag

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

  Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra f...