fredag, november 10, 2023

Dagbok 2023: 10.november


 Klokka er no16.23, temperaturen ute er så vidt +1 grad C, det har vore fint ver og sol i dag også, men sola varmar ikkje så mykje lenger. No har eg varmepumpe så eg håper eg slepp å fryse, men eg har no ved også.

I dag skulle eg starte dagen med å ta fredagsvasken, og det gjorde eg. Men det er ikkje så mykje arbeid så eg skulle støvsuge også. Men først tok eg bilde av sola som gjekk ned bak Melshornet ei lita stund, men så skulle eg legge bildet inn på maskina og det var då eg fekk den lyse ideen om å slette alle bilda som eg ikkje ville ha. Eg har det med å ta mange bilde kvar dag for å ha noko å legge inn på bloggen, eg brukar ikkje så mange av bilda , resten blir liggande på maskina. Men no skulle dei vekk. Eg sette i gang å slette og sat i over to timar og klikka og klikka. Men eg trur ikkje bilda vart vekke likevel-eg er ikkje sikker.

Men i alle fall måtte eg ha litt mat, og kome meg ut og gå , helst før sola gjekk ned.Eg greidde så vidt å få sjå sola gå ned då eg kom ut på Vernet. Eg tok berre eitt bilde, men då eg kom heim og la det inn på maskina, fekk eg ikkje tak i det på vanleg måte, men eg hadde ei råd med det. Det fart ein fort og rask tur på Vernet i dag, godt å komme ut litt. Eg hadde stilt opp varmepumpa, så det var godt og varmt i stova då eg kom heim, men eg brukar no litt ved også, for å spare på straumen. Eg skal sette på vaskemaskina også, og den skal ha sitt. Eg veit ingen ting om straumprisane, men prøver i alle fall å ikkje sløse.

I dag har eg vore her åleine heile dagen, men det er no frivillig. Elles har eg ingen planar for helga, anna enn å sove, ete , strikke og sjå TV.

Ønsker alle ei god helg

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...