torsdag, november 09, 2023

Dagbok 2023: 9.november


 Klokka er no15.25, temperaturen ute er+4 grader C. Det er like før sola går ned her no, i dag kleiv ho ikkje hornet heilt heller(bildet over).

Det har vore ein litt annleis dag i dag; eg var på trening som vanleg og handla litt på KIWI på heimvegen. Så dreiv eg med litt husarbeid mens eg venta på varmepumpa. "Etter kl.12 " er eit litt svevande tidspunkt. Helge kom innom, men for heim att ei stund oog kom att då varmepumpe-mennene kom, to i talet. Det var veldig bra at Helge var her, han som har godt kjennskap til alt elektrisk, og som forstår kva folk seier-det gjer ikkje eg alltid, sjølv om eg har høyreapparat på meg. Helge var her heilr tida og litt etter at vei var ferdige. Han vil no komme innom igjen snart for å sjå korleis det går. 

Den nye varmepumpa er veldig kvit, så eg trur eg må kjøpe nye gardiner for viduet der den står. Varmepumpa er også større enn deg vi hadde før.Men eg får prøve å  møblere slik at den ikkje blir altfor dominerande. Den blæs i alle fall god varme i rommet.Bildet under er ikkje så godt.

No må eg ha meg litt mat, for karane kom då eg akkurat skulle til å ete. Så kan det hende eg går ein tur-men det er ikkje sikkert, for der møknar fort-Eg er glad for at varmepumpa er komen i hus i alle fall.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...