søndag, oktober 22, 2023

Dagbok 2023: 22.oktober

Klokka er no15.20, temperaturen ute er +8 grader, det er lettskya og fint ute, en sola kjem fram berre av og til. Eg skulle eigentleg ha vore med Marit på Kulturhuset i dag, der skal Janne stille med koret sitt ti korkafé, horn musikken skal også vere der , og det skal vere utlodding og mat etc,

 Eg var med på noko liknande før Corona, men i dag melde eg pass.Ein av grunnane var at eg var lite opplagt, men mest var det på grunn av hornmusikken.Eg var redd for at det skulle bli for mykje for tinnitusen. Etter at eg var i gravferda og dei ringde med klokkene var eg plaga i mange dagar ettrpå og er ikkje heilt bra enno.

 Men eg var også litt sliten i hovudet etter å ha "reparert" datamaskiner i heile går utan å komme i mål. I dag starta eg med å skrive spansk på datamaskina, med hjelp frå google translate, eg hadde kladda noko av det før, så no vart det reinskriving. Eg er ikkje ferdig, men godt i gang.

Eg er også komen litt lenger når det gjeld bildebehandlinga i det nye      systemet på bildebehandling. Fekk i alle fall til å legge inn eit bilde      eg tok i dag før middag då eg gjekk runden min på Vernet .Middagen i dag vart resten av fiskesuppa frå i går-Det var sjølv-valt.

                Eg må jobbe meir med spansken i dag, for i morgon kan det bli ver til                   å vere ute i hagen å gjere noko, og så blir det nok nokre turar på VØR

 

 

Eg må visst få hjelp av einkvan som er gode på data. På spanskkuset er det ein som heiter Harald, han har vore datamann på store luksus-skip i årevis. Eg kan no spørje han om ting eg forstår meg på-kanskje. Mi erfaring er at eg må ha eksperten her.

Eg angrar litt på at eg ikkje gjekk på konserten, men eg hadde gløymt å skaffe meg kontantar og det er litt trøblete å bruke vipps i slike høve.I går gløymde eg alt eg skulle gjere å grunn av maskinene. No har eg parkert laptopen i vent på at det kjem ein eller annan ekspert.







 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

  Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra f...