lørdag, oktober 21, 2023

Dagbok 2023: 21. oktober

 

Klokka er no16.25, temperaturen på trappa er +6 graderC.Tidlegare i dag var det nydeleg sol, men så har det kome skyer til. Ja, berre det ikkje kjem snø, skal eg ta det med ro.

Eg begynte å jobbe med laptopen rett etter frokost,, men eg kom ikkje stort lenger. Dei skulle sende meg noko på e-post, men eg hadde no ikkje e-post på maskina+ Då eg noko seinare var på veg opp til Vernet gjekk lyset opp for meg. Dei hadde sendt koden på e-post -og eg hadde ei maskin til ! Når eg begynner å trøble med maskinene så misser eg evnen til å tenkje.

Eg sende ei melding til Helge og han kom etter ei stund. Då hadde laga fiskesuppe og sat og åt. Han fann ut mykje på kort tid. Lyden kom att på storemaskina då han sette i pluggen. Eg hadde sjølvsagt sjekka det men, men hadde ikkje funne feilen. Det var i grunnen ikkje så mykje i vegen med Laptopen, men eg ville ha den inn på GoogleCrom slik som hi maskina, eg hadde fått inn facebook, og Helge gjorde resten. Vi såg også på bilde-appen og no veit eg i alle fall litt om kva ein kan gjere der-men det er eit langt lerret å bleike, men eg veit i alle fall korleis eg skal sleppe å få så høge/lange bilde. Men eg beheldt bildet over slik det var, elles hadde eg ikkje fått med sola ,trur eg. No har eg kveikt i omnen, i går brende eg opp ein difger bose nmed små kvistar, så i dag har eg tatt opp ein pose til; vil frigjeere litt plass i tilbygget. Der er det reine urskogen, sidan alle klatreplandane har sneke seg inn. No veit eg ikkje kva eg skal gjere resten av dagen/kvelden, men det blir vel å strikke og sjå TV m.m Eg gløymde å skrive God Helg i går men så får eg gjere det i dag.

Eg håper kvar dag på at dei skal komme med varmepumpa, Helge ventar også, for han vil no vere her. men då må det skje komande veke, for veka deretter skal Helge og mora til Spania der systra til Helge er no.

No må eg finne fram spøtet.



 






Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...