lørdag, februar 18, 2023

Dagbok 2023


 No er klokka 18.15, temperaturen ute er 0 grader C. Veret i dag har veksla mellom snøbyer og sol. Om det ikkje var så lange stunder med sol i stova, så var det no eit teikn på at vinteren er litt på retur.

I dag skulle vi feire  morsdag; Solveig, Margrete, Ingeborg og eg. Eg visste ikkje sikkert kva tid dei kom, så eg gjorde alt klart i god tid. Var ein tur ned på Kiwi og handla, og mens eg venta på "jentene" sette eg meg til å strikke og sjå TV.

Dei kom med fine morsdagsgåver, og ei god kake. Eg hadde no ei kake sjølv også.

Orkidéen fekk eg av Solveig, ho veit at eg er svak for orkidéar. Det har vore vanskeleg å få dei til å blomstre fleire gonger, men no trur eg at eg har løyst gåta. Eg må snakke med plantane, det fungerer fint, no har eg fleire orkidéar som blomstrar for andre gong - eller meir.

I timesvis jobba eg med sudokuen i går - utan å komme i mål. I dag tidleg tok eg innspurten nokså fort.

Eg har ikkje vore ute og trimma i dag, tvert imot har eg sett til livs uante mengder med kaker og kaloriar. Det får bli litt smalhans i morgon. Og i alle fall mosjon. Det kjem an på føreforholda i morgon, om snøen legg seg til eller smeltar.

Uansett så er det kjekt å få besøk, eller gå på besøk, som eg truleg skal i morgon.

                                         Så blei det vinter igjen

Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...