fredag, desember 30, 2022

Dagbok 2022: 30.desember

   

Klokka er no17.05, temperaturen ute er + 6 grader C og det regnar og blæs litt, trur eg, det er såpass mørkt at eg ser ikkje så godt. Og eg har ikkje vore lenger enn ut i garasjen i dag. I går kveld, seint, såg eg ei melding på Messenger om at Håkon og familien ville komme ein tur i dag. Det var no kjekt at dei ville komme, men eg hadde ikkje middagsmat på lur, så dei fekk nøye seg med kaker og kaffi. 

Både dei og Audun kom i 13 tida, og vi hadde ei koseleg stund med kaffi og kaker, det minkar heldigvis litt på kakene. Amund fann seg vel til rette og han likte kransekake, kanskje mest på grunn av smellen og kongekrona. Det er lenge sidan han har vore her, men då det var nesten tid for å fare att, spurde han etter RINGANE- som han hugsa etter tidlegare besøk.

No har eg tatt fram sudokuen igjen, begynte på den i går kveld, men kom ikkje i mål, veit ikkje om eg greier den i dag heller. Viss eg må gi opp er det første gong, hittil har eg løyst alle i Møre-Nytt.

Eg brukar å vaske om fredagane, men i dag vart det utsett til laurdag. Då må eg også ein tur på butikk, men eg har enno ikkje bestemt meg for kva eg skal ha til middag i morgon. Eg reknar med at eg blir her åleine, så det er ikkje så nøye med. Eg går og et på diverse snop heile dagane, så det tek vel ein ende med forferdelse og mange kilo ekstra.

Så skal vi snart gå inn i eit nytt år, utan å vite kva som kan hende. Det er snart tre år sidan Koronaen kom og etter det har det vore eit kvart støtt. Eg har vel mange med meg når eg håper på fred og god helse i det nye året. I desse to-tre siste åra har mykje endra seg,  vi fekk ei påminning om at vi har hatt det godt i mange år og kanskje ikkje sett nok pris på det.




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...