torsdag, desember 29, 2022

Dagbok 2022: 29.desember




 Klokka er no17.55, temperaturen ute er+ 7grader og det blæs litt. På maskina står det: "Stort temperaturfall" først og no står det Regn/snø. Så det er ikkje så mykje å sjå fram til når det gjeld vêret-. Eg har ein sekk ved att, men håper Even kan skaffe meir.

I dag tidleg sov eg lenge, etter at eg hadde vore vaken men sovna attpå. Så føremiddagen vart ikkje lang. Eg sette på ein klesvask og den gjorde seg ferdig mens eg såg serien min. Eg hadde så smått tenkt meg på butikk i dag, men hadde ikkje bruk for så mykje, så eg tok ein spasertur i staden. Det vart ei liknande rute som i går, ikkje så lang, men det er tungt å gå med piggsko. Eg laga meg ikkje skikkeleg middag i dag, men åt opp ansjosen på ei skive, og så vart det litt av kvart etterpå- 

Eg kom meg ikkje inn på NETFLIX men Rasmus hadde sendt nytt passord som eg skulle sette inn, det gjekk heilt fint til eg var nesten ferdig-då var det stopp. Så kom det fram eit bilde på telefonen  min og då kom eg i kontakt med Rasmus. Det var vel det som heiter videochat -eg snakk no litt med Rasmus sidan eg hadde han der. Etterpå oppdaga eg at det ikkje lenger stod Messenger til overskrift på sida men Chatter.  

Eg gir opp telefonen, og TV-en , men håper at eg kan bruke PC-en utan for mykje problem. Eg skal kanskje invitere Helge Andersen til eit lite treff? det er lenge sidan han har vore her no.

Eg hadde kjøpt mykje "butikk-kaker" til jul, og krumkaker hadde eg laga, men gløymt å ta fram. Viss nokon stikk innom så har eg mykje godis også. Men vil ein ha gulrotkake, må eg ha varsel ei stund før dei kjem, sidan den er i frysen.

Eg laga meg kaffi og fann ein serie på NRK 1, eg må ha sovna litt for eg forstod ikkje kva som gjekk for seg på skjermen då eg vart heilt vaken- No må eg mate omnen litt, varmepumpa greier ikkje å lage nok varme.

I morgon er det fredag, så no begynner det å bli normalt igjen, særleg når Nyttårsdag er på ein sundag.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...