onsdag, desember 28, 2022

Dagbok 2022: 28.desember


 Klokka er no16.35, temperaturen ute er 0 grader, og det har vore opplett i dag. Etter frokost gjorde eg litt "husarbeid", rydda etc. Etterpå tok eg piggskorne på og gjekk ein liten runde på Vallabøen. Det var fint å vere ute i dag, og er syntest ikkje det var så lenge sidan sist eg var ute og gjekk på piggar. Eg gjekk ikkje fort.

Då eg kom heim att moka eg bittelite grann med brettet på tunet, så henta eg meir ved og fyrte.

Eg kunne velje mellom to ting til middag, anten resten av gulasjen eller rømmegrauten eg hadde kokt på krem- og rømmerestar. Det vart graut og gulasjen hamna i frysaren-enn så lenge-. Eg er ikkje glad i å ete restar, men av prinsipp prøver eg å aldri kaste brukbar mat.

Etter grauten vart det kaffi og TV-og då datt eg heilt i hop, strikka ikkje ein gong, men fraus og var trøtt. Eg trur eg sovna litt, for etter ei stund var eg oppe og stod igjen. Det blir ikkje meir aktivitet på meg i dag, med unntak av strikking. Arbeidsdagane er korte, så lenge det ikkje er lyst. Og ærleg talt har eg ikkje så mykje eg MÅ gjere.

I dag var eg så døgnvill at eg måtte inn på datamaskina og sjå kva dag og dato vi var komne til. Marit og fam. eg på besøk hos Kjartan i dag, så eg passar LOLLO. Ho kom ned til meg og då gav eg henne litt kvitost for det likar ho veldig godt. Ho kjem alltid ned til meg når Marit er vekke, men ho vil aldri inn-

No kom eg på at det kan ha vore postbil i dag, ikkje at eg har sett nokon, men eg må kike i postkassa. VØR-bilen har vore her og henta boss, så det kan no hende at det er meir som er kome i gang igjen. Eg trur kanskje eg må på butikk i morgon, for eg tenkte eg ville lage sprø svor til Nyttår. Håper alle har det bra.





Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...