tirsdag, desember 27, 2022

Dagbok 2022: 27.desember

Klokka er no15.46 , temperaturen ute er 0 grader, det har kome meir snø-og enda meir vil det kome. Eg tok fram piggskorne mine og hadde dei på då eg gjekk ut i garasjen etter ved. Då gjekk eg heilt tyrgt.

I dag sov eg heilt til klokka var 9, og då stod eg opp. Eg hadde rydda og vaska det meste i går, men der var diverse å ta hand om i dag også. Eg bad Marit på føremiddags-kaffi og kaker. Etter at ho hadde gått heim sette eg kaker i frysaren, og no var den bortimot full. Eg vart litt bekymra, men så kom eg på at eg har ein frysar i garasjen også. Eg trur det er på tide å slutte å kjøpe så mykje, men heller ete det eg har. Eg har ein tendens til å hamstre somme gonger.

Har no sett litt TV i dag også, men har ikkje følgt med på sjakkturneringa. Eg er ikkje ferdig med all oppryddinga heller- eg har stua vekk litt her og litt der, så kanskje blir eg overaska av det eg finn av t.d. julegåver, det går kanskje litt i surr under gåveutdelinga.

I går vart eg kvitt ein del lestar så eg vart gira på å strikke meir, eg strikka ein halv lest i går kveld, må ha noko å hende fingrane borti når eg ser TV.

Eg håper alle barn og barnebarn og oldebarn og familiane elles har de bra. Så får dokke kose dokker vidare i jula !

Eg har det heilt bra på alle måtar.No skal eg ta bilde av Vêret.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...