fredag, desember 23, 2022

Dagbok 2022 : 23.desember



Det vart litt tomt etter dei som gjekk

 Klokka er no 17.27, temperaturen ute er minus ei grad og vi har fått mykje snø i dag. Det var mykje då eg stod opp og meir kom det etter kvart. Ein av naboane fresa tumnet mitt på føremiddagen, og då kunne eg hatt ut bilen om eg ville, men slo i frå meg å fare på butikk i dag. Tek kanskje ein liten tur i morgon i staden

På føremiddagen i dag vaska eg "fredagsvask" og rydda litt her og der før eg gjekk opp til Marit som har bursdag i dag. Var i bursdagsselskap med familien  sist sundag, men i dag var det berre Marit og eg. Vi kjenner oss gamle begge to, men er samde om at vi har det godt som kan få bu heime-og ikkje på Ørstaheimen-enno.

Vi drakk kaffi og åt snop og kaker. Eg visste at Margrete skulle komme, og ho visste kvar eg var. Dei kom alle, Margrete, og  dei fire borna + Daniel og hunden. Den var ikkje stor , men veldig "søt". Dei fekk berre ein kaffikopp for dei var på veg til Lars som bur i Mosmarka i Ørsta no. Dei skal vere der i jula. Der blir folksomt, når både Lars og Moniika skal vere der. Men dei har stort hus-.

Eg skal til Hareid i morgon, Einar hentar meg, og 2.juledagskal vi samlast her, dei som kan og vil- Eg har berre ete snop og kaker til no, men no har eg kokt hardkokte egg og så har eg ansjos. Det blir middagen i dag.

Eg vil ønske alle som er innom bloggen ei god jul!



Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...