tirsdag, desember 13, 2022

Dagbok 2022; 13.desember


 Klokka er no18.03, temperaturen ute her er minus 13 grader, på datamaskina står det minus 16 grader. Det er vel den temperaturen dei måler på målestasjonen ved flyplassen-kaldt er det uansett. 

Eg var oppe grytidleg i dag og sette på litt varme her og der, sidan eg skulle dusje og vaske håret før eg for på trening klokka 10. Eg går her og ber på lause omnar frå rom til rom. Varmepumpa er ikkje noko hjelp i. Det var ikkje varmepumpene på treninga heller, men eg hadde kledd meg godt, så det gjekk bra.

Det var eg som køyrde i dag, og det var ikkje nooko problem med start på bilen etc.. Eg hadde med to små golvteppe som eg la på ruta mend bilen stod ute mens vi var på trening og etterpå mens vi var på ALTI og handla og på KIWI på heimturen.

I dag hadde eg meg ein tur på Clas og kjøpte ein ny el-omn-de ser den på bildet, inne i omnen er der ei vifte som gjer at varmen kjem godt ut. Eg sette omnen rett framføre meg mens eg såg TV og det funka godt. 

Han som selde omnen sa at der var to føter eg måtte skrue på før eg brukte omnen. Eg vart litt skipla, for akkurat slike finmotoriske ting er eg ikkje så flink med. Og det vart som eg frykta- eg fekk det ikkje til. Så kom plutseleg Margrete inn døra og ho greidde det etter å ha prøvd diverse skrujern-(Eg visste at ho skulle komme innom i dag)

Etter at eg hadde ete noko som eg kalla middag i dag, skulle eg sjå serien MIN. og der sovna eg sjølvsagt. Tidleg oppe etter seint i sen, og frå kulde til varme-ein kan bli trøtt av mindre.

Eg sit litt på nåler og skriv i dag, for på maskina står det at ho er infisert. Eg fekk ein resept av Rasmus  går, men veit ikkje om eg får til å fikse det. I morgon kveld skal eg på MR på Volda sjukehus og undersøke ryggen  min. Solveig kjem og køyrer meg bort  dit. Eg køyrer ikkje i mørket; anna enn i sentrum med gatelys etc. Det er vakkert ute om dagane no og sol langt nedetter fjellsidene, men det er FOR kaldt.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...