fredag, desember 09, 2022

                                                              Bilda er tatt ca.14.55
 
Klokka er no 15.00. Temperaturen på målaren på trappa viser minus 9, på PC-en står det  minus 13 grader C. Kaldt er det i alle fall- og eg hatar kulden. Likevel må eg innrømme at det er vakkert ute no. Og det er ikkje vanleg med slik kulde før jul. No får vi berre vone at vi ikkje får det kaldt så lenge. 

Eg strevar med å halde varmen. Varmepumpa er ikkje effektiv i denne kulden, i alle fall ikkje mi. Og av ein eller annan grunn sluker vedomnen kubbane på rekordtid. Eg er glad i å ha det varmt og godt, men det er vanskeleg no. Ikkje har eg arbeid heller som gjer at eg får opp tempen. I dag har eg tatt fredagsvasken og så har eg vaska ei maskin med klede, som eg har hengt opp i staden for å bruke tørketrommelen-Får spare på krafta der ein kan. Elles har det ikkje hendt så mykje i dag, eg får ikkje gjort så mykje når eg må halde meg nær varmekjeldene, men strikke kan eg vel. No har eg begynt på den 6.og siste lese av det garnet eg kjøpte i Volda for 14 dagar sidan.

Eg har også lese Møre-Nytt og vippsa litt pengar til julegåver til flyktningane som vi har her, det er no det minste eg kan gjere. Mange bekker små.....

I dag kunne eg ha tatt ut bilen viss eg ville, men har ikkje lyst å sette meg inn i ein iskald bil. Får sjå i morgon, då må eg vel handle litt. 

Så kom eg på et det er fredag og då ønsker eg alle ei god(varm) helg.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...