tirsdag, november 29, 2022

Dagbok 2922: 29.november


Klokka er no16.37, det er + 6 grader ute no, og det er opplett.(Og takk for det) Det er ikkje fullt så mildt lengeer, men ikkje kaldare enn vi toler det  heller.

I dag morgon ville Marit på trening, eg hadde ikkje lyst men vart ned likevel, Og det er eg glad for, for det var så kjekt å vere i lag med "folk" igjen. Det er dei samme som trenar i lag kvar gong, så vi blir no kjende med kvarandre. Vi snakka om det i dag, Marit og eg, at vi saknar å vere meir i lag med "folk.  Sidan Koronaen kom, har ikkje folk vore så mykje i lag som før, og no saknar vi det. Ikkje for det, her er mykje å gå på- men det er noko anna. 

Vi køyrde heim etter treninga utan å gå på butikk i dag. Torsdag blir det ikkje trening på meg, for då har eg bestilt frisør akkurat i treningstida(DET kom eg på etterpå.) Eg sat og slappa av ei stund før eg laga middag. I dag vart det tre-retters.Fiskesuppe frå i går, grilla kyllinglår, og til dessert: Frosne bær med litt fløte.

Dei første åra eg var her åleine laga eg sjeldan middag, det gjekk i brødskiver, og eg forstod meg ikkje på andre som var i samme situasjon, at dei laga middag og til og med kokte poteter. No lagar eg noko som i alle fall liknar på middag nesten kvar dag.

Men i morgon slepp eg å tenke på mat, for då er det julemøte i pensjonistlaget. Vi skal vere på Bakk-Ola, som i fjor. Men  først er det spanskkurs frå 11-13, og så tek møtet til klokka 15. Då rekk eg akkurat heimom for å byte klede mellom aktivitetane. Fekk ikkje begynt på spanskleksa før i går kveld, så eg må ta ein tørn i kveld også. 

Eg har begynt å strikke lester av veldig tynt garn, det går ikkje så fort, men eg treng å ha noko på hendene når eg ser TV-til dømes. 

Ein liten jobb har eg gjort i dag, eg har støvsuga teppegolva. Det er tungt, for eg har ein veldig effektiv støvsugar og eg stiller den sjølvsagt på  det aller sterkaste. Det er tyngre å støvsuge enn å slå plen-til dømes. 

Eg kom ikkje på å ta bilde i dagslys i dag heller, det blir så tidleg mørkt. Men det er så kjekt at mange pyntar med mykje lys i gata.Eg har ikkje mykje lys ute, men inne er det litt betre.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...