mandag, november 28, 2022

Dagbok 2022: 28.november


 Klokka er no 17.00,temperaturen ute er+8 grader C og det er opplett. Tidlegare i dag kom det litt nedbør. Eg hadde tenkt meg bort og sjekke kva eg hadde betalt og ikkje på Koppen. Fekk meldingar om at eg skulda over 9000 kr, men eg meinte eg hadde betalt, Eg kvidde meg litt  for å fare bort, men tok meg saman og for. Der borte vart eg vist inn til ei hyggeleg dame som sat ved PC-en på eit kontor. Så snart eg hadde sagt namnet mitt hadde ho det klart. Du skuldar 70 kr, sa ho. Og det var alt, og no er alt opp og avgjort.

Eg var halvvegs til Volda sentrum, så eg tok turen dit. Eg tenkte eg skulle få meg ei ny ,svart bukse til jul. Eg prøvde mange bukser , men ingen passa. Eg hadde på meg ei blå bukse, og dei hadde svarte samme sorten, og samme storleik, men heller ikkje den passa, tru det eller ei. Eg gav opp, og gjekk tomhendt ut. Så var eg innom strikkebutikken og kjøpte tynt lestegarn, slik at eg ikkje blir arbeislaus for tidleg. Eg skal strikke tynne herrestrømper til ein som kan sette pris på det.

Eg handla litt på KIWI på heimvegen, og då eg kom heim var det på tide å tenke på middag, men først fekk eg sette på vaskemaskina med sengetøy og handukar etc.

 Til middag i dag vart det fiskesuppe, og det smakte godt. Etterpå var eg oppe hos Marit og drakk kaffi. Vi er ikkje heilt bestemte på om vi skal på trening i morgon. Eg trur eg toler det no, men heilt bra er eg ikkje, eg er sår i huda, men har ikkje utslett lenger.

Alle pyntar fint både ute og inne. Eg tok ein tur utetter gata og såg på stasen. Men det var ikkje lett å få fine bilde. Mi pynting er ikkje så  avansert, eg greier ikkje å henge opp all verda med lys etc. Men kjekt at andre pyntar opp. Elles er eg framleis glad for å sleppe snøen.

       Dette huset kjem ikkje til sin rett på bildet, men det er heilt fantastisk !

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...