søndag, november 27, 2022

Dagbok 2022: 27.november 1.søndag i advent


Klokka er no 17.06, temperaturen ute er framleis + 10 grader, men datamaskina mi varslar temperaturfall. Det har kome litt regn no på ettermiddagen og det var varsla. Vi gamle har berre eit stort ønske om å sleppe snøen -så lenge som muleg. Eg var ute på morgonen og skulle ha lys på ryggebuska mi, men den må ha lagt på seg sidan i fjor, for eg fekk berre ein runde med lys-

Det første eg gjorde i dag var å sjekke banken min på nettet. Og eg fann det eg visste eg har betalt, det eg fekk krav på fredag, så i morgon må eg få orden på dette. Eg blir litt oppskjørta når eg får krav- med trussel om inkasso. Eg synest det er dårleg kundebehandling. Dei kunne tatt ein annan tone!

Eg var relativt tidleg oppe i dag også, men søv godt om nettene. Visste ikkje heilt kva eg skulle styre med i dag, så eg sette meg ned med spanskleksa. Men plutseleg kom eg på kva eg hadde planlagt. Eg hadde hamstra ein del kjøttdeig og frose, i dag tok eg opp tre pakkar og laga kjøttkaker av dei. Kjekt å ha i bakhand. Etterpå tok eg ein runde på Vernet, det gjekk bra i går og det gjekk bra i dag også,, Trefte ikkje så mange eg kjenner i dag, berre foreldra til fysioterapeuten min. Dei er fysioterapeutar begge to og eg har vore til behandling med dei også. No er dei pensjonistar.

Det vart ikkje kjøttkaker til middag i dag, men krydder/spekesild. Den er veldig lik den eg kjøper på Spar, men på Coop heiter den Coop. Og så er der trefiletar i staden forto. Smaken er lik, og smaken er god. Etter middag sart eg berre og slappa av litt, og eg trur eg var ein tur til draumelandet, og så vart det lydbok.Det er så lite å sjå på TV for oss som ikkje bryr oss om fotballen. I går såg eg filmen "Verdens verste menneske" på Netflix. Eg har sett filmen på kino før-men eg kunne godt sjå den ein gong til. Eg har strikka opp alt garnet mitt no, så eg bør få meg tak i meir. Orkar ikkje å sitte med hendene i fanget når eg ser TV. 

No skal eg tende det første lys, og ønske alle ei fin adventstid.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 1.mai

  Klokka er no 17.22, temperaturen ute er + 20  grader, og no skin sola igjen etter at det kom regn midt på dagen. Det har vel vore rimeleg ...