onsdag, november 30, 2022

Dagbok 2022: 30.november


Klokka er no 17.40,  Temperaturen ute er +4 grader. Det blir litt kaldare for kvar dag, men vi er framleis på + -sida.I dag  tidlegvar det nysnø i fjella og no regnar det litt her nede.

Eg kom nettopp inn døra og så kveikte eg opp i omnen, for straumen skulle visst vere veldig dyre i dag. Eg har vore "på farten " det meste av dagen. Før eg for på spanskkurset var eg bortom mini banken på Alti og tok ut papirpengar som eg skulle ha å betale med på julemøtet.  Dei to timane med spansk gjekk fort, og eg fwekk meg vel ein time heime før eg køyrde ned att på Bakk-Ola. Der var det dekka til mange på fleire 8-persomnsbord. I fjor var vi så få at vi sat ved eitt langbord, men o dag var vi fleire. Marit var ikke med i dag, meneg fekk plass ved bordet der Lisbet og Jan sat. Kjekt å sitte i lag med nokon ein kjenner. No føler eg på at eg skriv om møtet slik eg har gjort i mange år, men denne gongen er det berre for blogglesarane. Eli fortalde også i år om Edvard Hoem og las nokre tekstar av han. Men av ymsegrunnar skulle vi ha maten først i dag, og den kom, og den var god, Det var ASKO som leverte.

Etter hovudretten fekk vi kaffi og dessert. Desserten var fruktsalat med krem.

Så kom Matias Austrheim og fortalde om si bardoms jul det gjorde har i fjor også, men meir utførleg i år,. Han er flink å fortelle, men så er han no pensjonert prest som vikarierer både her og der. Dessutan er han ein flink pianist, så på slutten av møtet song vi mange julesongar til piano-akkompagnement. Det var ei kjekk stund-og sosialt. No må eg sjå etter om det tok seg i omnen.

I morgon er det frisør klokka 10.



               

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...