lørdag, november 12, 2022

Dagbok 2022:12.november

 

Klokka er  17.43, temperaturen ute er +10 grader; det regnar, men eg er glad for at regnet ikkje er kvitt,dvs, snø. Regnet er vått og nokså ufyseleg, men vi slepp i alle fall å moke det vekk. Rosene blomstrar framleis og desse prestekragane som eg planta i kjøkkenkassene tidleg på sommaren, har tatt seg opp att no og blomstrar på nytt. Det blir tidleg mørkt og dagane er korte og vi begynner så smått å tenkje på jul.

Dagen starta som vanleg, med vond fot og frokost. Eg sat og strikka ei stund,men hadde sendt melding til Margrete om at ho gjerne kunne ta seg ein tur. Og det var fint om ho kjøpte med seg Sushi frå restauranten her i Ørsta.

Eg tok meg ein snartur på Kiwi, og då eg kom heim var der svar frå Margrete.

Ho hadde kjøpt med seg to " einmannspakningar" med Sushi, så det vart middagen vår i dag. ( Eg skulle tatt bilde før vi åt) Det var nydeleg mat, og lekkert tillaga. Til dessert hadde vi wienerbrød og kaffi.

Vi hadde som vanleg mykje å prate om. Charlie var også med, og han låg så fredeleg under bordet der vi sat. Det var kjekt å ha besøk, og i morgon skal eg på besøk til Solveig og familie på Hareid. Eg skal sitte på med Håkon og fam. Audun er heime ein tur, så eg får treffe han. Han er ikkje så ofte heime no som  før. Han har no ei stilling i RØDE KORS.

Resten av dagen/kvelden blir det vel meir strikketøy og TV-og det er heilt OK. Håper a alle lesarane mine har det bra.

 


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...