søndag, november 13, 2022

Dagbok 2022-13. november. Farsdag.


 Klokka er no 20.05, temperaturen ute er herlige +13 grader. I dag tidleg fekk eg sola inn i stova klokka 9.40, men den vart ikkje verande så lenge. Men så vidt eg veit har det vore opplett i dag. Dagane er så korte at eg får ikkje registrert alt.

I dag var eg invitert til Solveig og fam. til farsdagsfeiring på Hareid. Eg hadde no ikkje tenkt så mykje på kva  dag det var, sidan det er smått med fedrar her i huset. Håkon og "oldebarnet" henta meg her så eg fekk sitte på med dei. Håkon stilte med ein nesten heilt ny raud Opel med automatgir. Det var ein nett og fin bil, og Håkon er ein flink sjåfør. Dessutan er han godt kjend på vegen, sidan han bur i Volda og jobbar på Hareid.

Audun var komen heim frå Oslo ein tur, men skulle tilbake dit i kveld.  

Solveig hadde laga ei stor panne full med nydelig kjøttsuppe -vi sette pris på den!

Litt etterpå fekk vi kaker og kaffi til dessert. Det mangla ingen ting-som vanleg.

Oldebarnet, dvs barnebarnet til Solveig og Øystein kosa seg med mat og med leikar etterpå, eg kan ikkje legge ut bilde av han- utan å ha spurt om lov- men eg kan no legge ut eit lite situasjonsbilde. Der er rikeleg med leikar på Hareid. Det er no fire barn som har vakse opp i familien. Og så har Amund ein slump med leikar der han også.


Heimturen gjekk fint, men jammen er dagane korte no. Eg kom heim før klokka var 19, og då hadde det alt vore mørkt lenge. Eg vurderer å begynne å pynte til jul. Såg det var folk som hadde fått ut belysning på hus og garasje. Det er ikkje så dumt å lyse opp "tilverelsen" i mørketida.
Eg synest at eg har blitt betre i foten, helvetesilden har visst slokna litt. Då kan eg kanskje ta opp att treninga etter ein lang pause.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 15.april

Alt av bilde som eg hadde på PC en er borte vekk, men eg er ikkje heil hjelpelaus, for bildet av blomstane frå i fjor låg ein annan stad på ...