tirsdag, juli 19, 2022

Dagbok 2022: 19.juli

 



Denne litt spesielle rosa kjøpte eg i fjor i juli månad på Plantasjen. I år er den finaste rosa i beddet

Klokka er no 19.55, temperaturen ute er 24 grader C, det er lettskya og fint ute.

Eg skreiv ein lang blogg tidlegare, som forsvann frå bloggen, så no risikerer eg ikkje at det samme skjer. Eg fattar meg i kortheit. 

I dag har eg klipt alle plenane, med unntak av den som er ovafor garasjen. Den har Gudmund klipt. 

Einar kom innom ein tur før eg var ferdig, eg visste at han hadde eit ærend i Ørsta i dag, men såg ikkje at han hadde skrive tidspunktet på FB. Så han fekk ikkje så spennande mat i dag, vi åt bollar og drakk kaffi og eg fekk høyre om turen på Galdhøpiggen.

Då har reiste gjekk eg ut og klipte resten av graset. Då eg kom inn att fekk eg krampe i begge beina, så eg måtte ta Magnesium- tablettar.Seinare gjekk eg ned og plukka meg ein stor tallerk med jordbær. Her blir jordbæra etne-ikkje sylta. Bæra er sure, men blir bra med eit lite sukkerdryss.

Eg såg på TV at det skulle kome ein ny sesong av serien VIRGIN RIVER-så eg rfann ut at eg ville sjå om att det eg har sett før. Det var meir enn eg trudde, og eg hugsar nesten ingen ting. Men eg hugsar korleis det slutta.... Eg er veldig spent på kva eg kjem til å hugse viss tablettane virkar

Marit er attkomen, så no har eg ikkje "katteansvar" lenger-.

Eg har chatta med Rasmus i dag.Dei skal til Danmark neste onsdag. Eg får mykje å styre med no framover for garasjen må ryddast før snikkaren kjem. Han skal sikkert sette opp saga si i garasjen, slik han gjorde sist han var her.

Elles har eg ikkje fått gjort så mykje i hagen denne sommaren, det er mest på grunn av veret. No skal eg sjå om eg får posta dette innlegget.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...