lørdag, juli 16, 2022

Dagbok 2022: 16 .juli

 

Klokka er no 20.42, temperaturen ute er det +11 graderC, det er opphaldsvêr no, men det har vore relativt vått før i dag. Elles veit eg liksom ikkje kva dagen vart av. men Rasmus har tatt seg ein runde på loftet m.a. Og hjelper til med å rydde både her og der. På loftet var det meir rot og rask enn eg trudde. Rasmus finn eitt og anna som han vil ha, og eg er glad for alt eg vert kvitt. Eg håper at jentene også finn noko som dei vil ha. Her er så altfor mykje av det meste. Og vi finn mykje som eg ikkje visste eg hadde, eller har gløymt det.

Til middag i dag vart det Pasta Carbonara, i dag var det eg som laga mat med hjelp frå Rasmus. Så har vi tatt siste runden på kaker og is. Rasmus og Wenche var ein tur til Vik før middag, eg har ikkje vore ute for ei dør i dag. No driv dei og pakkar inn i bilen, dei har tenkt å reise i morgon. Det er ikkje så mykje å finne på for dei store gutane her-men dei har ikkje klaga. Det er kjekt å ha besøk, men eg forstår at dei vil vidare no. Og eg har mykje å styre med -viss eg vil og kan.

Eg skal halde fram som kattepassar.


Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...