torsdag, juli 14, 2022

Dagbok 2022: 14.juli


                                      Kva er det som er borte her? To "ting".

Klokka er no 20.00, temperaturen ute er + 15 grader og sola kom fram no, på sein ettermiddag. 14.juli var mamma sin fødselsdag (I 1904) Det er bryllaupsdagen til Wenche og Rasmus (2000)og sjølvsagt USA sin nasjonaldag. Vi har no feira dagen på vår måte. Eg har spove så godt dei to siste nettene her på "dagsenga" mi. Grunnen til at eg søv godt trur eg er fordi eg no legg meg seinare enn vanleg, dvs. etter kl.2, og søv lenger utover morgonen-det passar meg best, b-menneske som eg er.

Likevel var eg først oppe i dag også, og eg har vore bra både i foten og ryggen.Eg har ikkje gjort så mykje, for Rasmus og Wenche har handla og bestemt middagen, eg fekk lov å skrelle poteter etc.

Det eg gjorde elles var at eg rydda og raka der vi heldt på med grana på tysdag og så køyrde eg bort på VØR med nokre sekker med hageavfall.

Det blei sein middag, men god! Og er trur kanskje gutane sette mest pris på desserten som var is og kaker.

Rasmus har funne fram ein del ting i garasjen som han ville ha. Eg er glad for alt eg blir kvitt. Her er nok rot-.


Marit er reist på hytta til Kjartan, han var her og henta henne, så no er eg kattepassar. Men Ingar har lova å hjelpe meg med å passe Lollo. Ho kjem når eg ropar namnet hennar.

Elles hjelper Wenche og Rasmus til heile tida, så det er ikkje travelt for meg å ha gjestar. I morgon reiser Øystein og gutane på Galdhøpiggen. Men Solveig kjem hit inn til oss, og det gjer Margrete og Eirik også- så då blir vi 9 til bords. Men det står ikkje på når eg har gode hjelparar. Skulle berre ønske vi fekk fint vêr, det ser no bra ut no.




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...