torsdag, februar 10, 2022

Dagbok 2022: 10.februar

                                        Dette bildet tok eg kl.15.40

Klokka er no16.30, temperaturen ute er 0 grader og det ser ut som det skal klårne opp litt, men då blir det kaldare.

Eg er så irritert over meg sjølv fordi eg vaknar så tidleg. I dag vakna t.d. klokka 5 og fekk ikkje til å sove lenger. Eg legg meg sånn 12-1 tida, så eg søv ikkje mange timar. Det gjer kanskje ikkje så mykje, men eg blir trøtt når det lid på dag.

I dag skulle Marit køyre til treninga, og Even hadde vore oppe klokka 6 og moka fint der oppe. Eg valde å moke ein del av tunet før treninga, så det ikkje skulle vere all verda å ta når eg kom heim. 

I dag stoppa vi og handla litt på Kiwi på heimvegen. Det hadde snødd ganske mykje mens eg var vekke også, så det vart ein bra jobb å ta tunet. Verst er det med dei store klumpane som plogen legg att. Eigentleg synest eg det er ok å moke snø, men det er litt irriterande at ikkje før har ei shina opp så snør det igjen. Eg veit ikkje kor lenge eg var ute i dag, men eg vart i alle fall svolten. I dag vart "middagen" makrell i tomat på skive. Ikkje det aller beste eg veit, men eg et stort sett det meste.

Foten min er vond når den må vere nede i skoen, elles er det ikkje så gale. I morgon skal eg på røntgen klokka 13-i Volda. Eg køyrer ned til Vik og tek bussen derifrå. Eg må nok moke før eg fer i morgon også, for så lenge det ikkje frys til, vil bilen spinne i snøen. Elles skjer det ikkje så mykje, og det kan no vere like godt. No har eg fyrt godt i omnen, så skal eg slappe av ei stund. Eg får ikkje strikke for tida, for tommelen på venstrehanda streikar igjen, og eg vil at den skal vere bra til eg får garnet som Solveig har bestilt til meg.

Eli ringde i går kveld og vi prata ei heil stund. I slutten av månaden skal vi ha årsmøte  i pensjonistlaget, og no har eg tenkt at eg må  ut av styret etter å ha site der i 11 år. Eg har eigentleg likt å vere i styret slik at eg har noko eg skulle ha sagt. Men nok er nok.


Før moking.


 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...