onsdag, februar 09, 2022

Dagbok 2022: 9.februar

 


                          Bildet er tatt klokka 20.05. Ufyseleg ver ute


Klokka er no17.22, temperaturen ute er + 3 grader C. I dag har vi hatt snø, regn, hagl og torden -vêr. I går då det var så fint ei stund fekk eg mykje energi, det fekk eg ikkje i dag.

Som vanleg vakna eg i gryotta, men stod ikkje opp før det leid litt på. Spanskkurset begynner ikkje før klokka 11, så det er ingen grunn for å stå tidleg opp. Eg hadde litt problem med snøen på tunet, men kom meg opp på gata. Eg hadde grua meg til presentasjonen i dag, for eg hadde ei heil A4 side som eg hadde pugga, men ikkje var heilt trygg på. Eli har sagt at vi ikkje får stå og flagre med papir, så eg prøvde å greie meg utan, men måtte kike litt etter. Ho som kom etter meg las frå papiret sitt heile tida. Og ho har studert spansk før-.Men eg vart no ferdig med det, og lærte mykje sjølv.

Eg har vore frostig i heile dag. Dei andre på spansken syntest der var for varmt -eg fraus. Då eg kom heim varma eg blomkålsuppa frå i går. Sidan det ikkje var så mykje att,hadde eg oppi litt meir melk, og så fann eg på å ha fleire grønsaker i. Det var frosne grønsaker. Eg trudde det skulle bli godt, men det vart det ikkje. Likevel åt eg nesten alt, for eg vil ikkje kaste mat.

Eg var litt i tvil om eg skulle avbestille røntgen på fredag, for foten er ikkje så veldig dårleg-i alle fall ikkje når eg sit i ro. Og så fann eg ikkje bussrutene på nettet. Men Marit kunne fortelje at eg skulle ringe 177 på telefonen , så ville eg få hjelp . Og det gjorde eg, så no blir det til at eg fer til Volda på fredag. Problemet er at foten er litt hoven enno, så det er vondt å ha på seg sko. Og vondt etter at eg tek dei av.

Eg sette meg inn i godstolen, med Margrete-pleddet rundt meg og TV-en på, eg trur eg sovna litt i dag også. No skal eg gå inn og legge i omnen og få det skikkeleg varmt, eg fyrte opp i dag tidleg også, men når eg sit så mykje i ro, er eg frostig. I morgon er det trening igjen, eg veit ikkje om Marit har bestilt Taxi-men ho snakka om det. Det er fysioterapeuten som må bestille viss vi skal ha det på "Pasientreiser". 

Eg skulle ta eit bilde av vêret i dag også, men telefonen var tom for straum, så den ligg på lading-no er den komen opp i 7%.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...