mandag, februar 21, 2022

Dagbok 2022: 21.februar

                                                     Akkurat no


Klokka er no17.40, temperaturen ute er + 2 grader. Veret er ikkje så sjarmerande i dag som det var i går, einaste lyspunktet er at snøen smeltar, i alle fall litt. 

I dag måtte eg ikkje ut å moke, for det hadde kome lite snø og leigebuaren hadde moka det som var på tunet, eg moka berre frå trappa til garasjen, men det var seinare . Eg styrte med litt forskjellig før eg shina meg opp og tok ein tur til Vik, dvs. eg var berre på Alti. Ærenda mine var m.a. å kjøpe  ny tannbørste på Clas nye støvlar på skobutikken, tablettar på apoteket m.m. Alt eg hadde bruk for fekk eg på Alti. Dermed vart det berre ein gong å parkere.


Foten som er hoven er ikkje blitt særleg betre, så eg måtte ha noko å ha på føtene som ikkje var altfor vondt. Eg har eit gpar gamle støvlettar som eg brukar, men dei er heller ikkje gode. Eg må ha noko å stige ned i når eg skal utfor døra, og støvlane kjøpte eg eit nummer for store for at dei skal vere behagelege. Eg hadde dei på då eg gjekk opp til pstkassa. Eg trur ikkje dei er glatte heller (Sjå under)Eg får ikkje ha på meg piggskorne slik det er no. Det er over ei veke sidan eg var på røntgen, og eg har ikkje høyrt noko. Eg må kanskje sjekke på Helsenorge ?
 Eg laga meg litt mat då eg kom heim, og etterpå sette eg meg inn og slappa av som vanleg. Klokka var over 4 før eg tok fram strikketøyet.

Over gata i nr.8 er det to som er forkjøla, dei har testa seg og resultatet var negativt. Eg er litt interessert i korleis det utviklar seg, for eg var der i fleire timar i går.

I dag har det for så vidt vore "heimedag" og det blir det i morgon også, men så er det onsdag med både spansk og pensjonistmøte.

I dag fyller kongen år, i morgon er det Audun sin tur-han blir 32.


                                         Bra høge brøytekantar ?

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...