søndag, februar 20, 2022

Dagbok 2022: 20.februar

 

 

Klokka er no16.20, temperaturen ute er + 1 grad. No er det meir og mindre overskya, og på PC-en står det: Regn/snø snart. Men dagen begynte fint med sol frå nesten klår himmel, og for første gong i år hadde vi skikkeleg sol inne i stova-og ute, sjølvsagt.

Eg gjorde unna eit par små jobbar inne før eg gjekk ut og begynte å moke. Det var fleire som tilbaud seg å hjelpe meg, men eg sa som sant er at eg vil ha mosjonen sjølv, for eg får ikkje gått så mykje tur på grunn av den vonde foten. Kan heller ikkje ha på meg piggskorne. Det var fint å vere ute og moke i dag, eg tek det heilt med ro, så eg slit meg ikkje ut akkurat, men eg heldt vel på i ca 1 1/2 time. Eg moka heile tunet, men ikkje rundt bilen til leigebuaren, der har han moka sjølv. Altanen har eg ikkje moka i det heile tatt denne vinteren-det hadde ikkje vore hjelp i heller, for det har kome ny snø kvar dag.

Då eg kom inn att fekk eg melding frå Marit om at ho var åleine heime og ville at eg skulle komme opp. Så eg gjekk over gata og vart verande lenger enn eg hadde tenkt, for vi har alltid mykje å snakke om.

Eg har ikkje verken sett TV eller swtrikka så langt i dag, men det er no enno nokre timar att av dagen. Eg skal kanskje lage meg litt middag når det lid på.

Komande veke er det vinterferie på skulane, og på treninga. Men onsdag er det både spanskkurs og pensjonistmøte, så eg har litt å jobbe med der.

                                           
                                            Sola kliv Honnje (Melshornet) kl.12.30


                                           Mykje snø på altanen




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...