onsdag, februar 16, 2022

Dagbok 2022: 16.februar



Kveldsmat for to

Klokka er no 17.50, temperaturen ute er + 3 grader og det har vore opplett i dag. Sola har også vore framme, så vidt.

Eg var oppe bra tidleg i dag også, sjølv om spanskkurset ikkje tek til før klokka 11. Så eg fekk  litt tid til det eine og det andre før eg for. I dag fekk vi ommøblere klasserommet vårt slik at vi slapp å sitte med ryggen til nokon. Kurset varer i 2 klokketimar, men vi brukar nesten ein halvtime på å drikke kaffi og ete. Det skal no vere litt sosialt også. I dag fekk eg den store gleda å sitte i lag med Paul Vatnebakk og samarbeide med han.

Terje er med i nemna som skal finne nye styremedlemmer til Pensjonistlaget. Det var med tungt hjerte eg sa opp plassen min i styret,  eg synest at 11 år er meir enn nok. Men eg har likt å vere i styret i lag med Eli, spesielt, og dei andre . Styremøta er også sosiale og eg har likt å vere i lag med dei som bestemmer litt. Men no slepp eg i alle fall å skrive referat etc. Men det blir rart å gå på møta utan å sitte ved styrebordet. 11 år er lang tid i ein slik "jobb". Neste onsdag skal vi ha årsmøte, og då skal eg gjere siste jobben min som "sekretær" og skrive og lese opp årsmeldinga- Møtet er på Bakk-Ola.

Etter spanskkurset i dag køyrde eg ned til ALTI. Eg var på apoteket og kjøpte tablettar. Det var slike eg har på resept og eg var så å seie lens. Eg stakk innom Europris også og kjøpte tennbrikettar og skyllemiddel til klesvasken. No tørkar eg klede på stativ, for eg har ikkje kjøpt ny trommel enno, og kleda blir stive som kjeppar. Var også innom Kiwi ein tur. No ventar eg Einar snart, han skulle stikke innom sidan han var på ein kamp i ørsta. I dag blir det ikkje middag, men han skal få kveldsmat.

I morgon blir det heimedag, sidan treninga vart avlyst. Då får eg kanskje komme i gang med årsmeldinga mi, som eigentleg er ei toårs-melding. I fjor(2021) hadde vi ikkje årsmøte.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...