tirsdag, februar 15, 2022

Dagbok 2022: 15.februar


Klokka er no 21.50, temperaturen er + 2 grader og i dag har vi hatt både regn og snø-

I dag var vi på trening, men vi køyrde rett heim etterpå. Torsdag blir det ikkje trening, og neste veke får vi vinterferie fordi fysioterapeuten skal  ha fri i lag med barna sine. Men så skal det vere årsmøte i pensjonistlaget på onsdag , så då får eg litt å gjere på førehand. Skrive årsmelding etc.

Eg fekk støvsuga og rydda litt i heimen før eg sette meg til med strikketøy og TV.

 Margrete og Amanda henta meg klokka 19 og så for vi til Volda der elevane på VVS hadde Musikal. Det var ikkje slik teatermusikal som dei har brukt å ha, men ein fantastisk non stop "konsert". Programmet tok vel ein time, og dei hadde hatt to framsyningar før i dag. Det var i den nye hallen som dei har fått i Volda no. Vi var ein heil flokk i lag: Margrete, Svein, Ingrid, Amanda og eg.  Det var Svein Nordal som fekk jobben med å køyre meg heim. Han hadde fått seg ein skikkeleg bra bil, ein BMW. Margrete og dei andre skulle over fjorden, så dei måtte fare i full fart. 

Bildet over er frå programheftet. Bilde av eit bilde, med andre ord. Det er Erlend med bassgitaren. Med "raudt" hår denne gongen.


No må eg finne meg litt kveldsmat

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...