torsdag, februar 17, 2022

Dagbok 2022: 17.februar.


                                                              På veg opp Storebakken.

Klokka er no 17.44; temperaturen ute er litt under+ 2 grader, tidlegare i dag var den +6 grader C.

Det har snødd litt og regna litt og sola var så vidt framme ei lita stund, Det er eit kjedelig vêr.

Det vart nesten som ein fridag i dag sidan vi ikkje skulle på trening- men eg kjenner at det er godt å ha noko å gå til, ha litt orden på dagane, liksom.

I dag sette eg meg til å skrive årsmelding for pensjonistlaget. Det er i og for seg ingen stor jobb, men det var mykje papir å gå gjennom for å få alt med, eg er enno ikkje i mål. Mykje av føremiddagen har gått med, utan at eg kan sette punktum. Men no skal eg snart levere i frå meg alle permar og bøker som eg har styrt med i 11år. Då får eg kanskje betre plass i hyllene mine.

Eg begynte å sjå ein serie i går kveld og i dag såg eg eit par episodar før eg kledde på meg og gjekk ut. Det er vodt å ha høgrefoten ned i støvletten, men det går no på eit vis. Eg gjekk ikkje på Vernet i dag, berre på vegen.

Då eg kom heim att laga eg meg litt middagsmat før eg sette meg til å strikke og sjå TV. No har eg sett ferdig serien, så no skal eg ta litt husarbeid, til dømes skal eg sjå om klesvaskane mine er tørre -og så må eg stryke litt- Det er nesten som om eg saknar snømengdene, for då vart eg berre nøydd til å komme i arbeid. No er eg litt for lat.

!7.februar er fødselsdagen til mi "gamle" venninne Ambjørg. Ho er ca. ein månad eldre enn eg. Det var alltid så kjekt å vere i bursdagsselskapa hennar. Det er ei stund sidan eg har snakka med henne no. Eg likar ikkje så godt å ringe til folk, har litt problem med å høyre-og snakke i telefon. Eg veit at ho ofte er innom bloggen, så viss ho ser innom i dag kan eg skrive :Gratulerer med dagen , Ambjørg.


                     Frå toppen av Storebakken med utsikt til Mosmarka.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...