lørdag, februar 12, 2022

Dagbok 2022: 12.februar


                                               Akkurat no


Klokka er no 17.53, og temperaturen ute er ca.4 grader C. I dag har det vore overskya, men opplett. Vi skulle ha hatt sola i nesten ein månad no, men vi har knapt sett henne, Men i dag har vi alle fall ikkje fått ny snø.

Eg var så elendig i ryggen i dag tidleg at eg orka ikkje tanken på å moke , sjølv om det var mykje umoka snø ute. Eg kom meg litt etter litt og fekk tatt "fredagsvasken". Så fekk eg lyst på risgraut og kokte  ein stor porsjon. Då fekk eg ny energi og kledde på meg for å gå ut og moke litt. Snøen som låg der var våt og tung, men eg hadde ikkje moka så lenge før eg fekk hjelp. Det var Geir Høydalsvik som kom med brøytebilen sin og ville hjelpe meg. Eg har ikkje sett han før denne vinteren, men han brukar å komme ein tur kvart år når det er mykje snø. Han fortalde at han har vore her forbi mange gonger i vinter, men her har vore så fint moka kvar gong. Sidan det er mykje singel i snøen må vi vere litt forsiktige, men han tok no ei god opprydding, særleg er det brøytekantane som er tunge å ta, men i dag var alt tungt. Då eg kom inn att tok eg fram att sudokuen som eg begynte på torsdagskvelden og ikkje fekk til å løyse. Det var vanskeleg i dag også, men no kom eg i mål. Eg sette meg inn i godstolen med kaffikopp og TV, og slappa av ei stund. Så kom Marit ned ein tur, så vi fekk oss ei pratestund i dag også. Med kaffi ,is og småkaker til. Vi tek det enkelt.

Eg forventar ikkje å få besøk i morgon, men her er i alle fall råd å parkere no. Matias blir vel forundra når han kjem "heim" att. Han streva veldig med å få bilen laus i går kveld.

No blir det vel TV resten av kvelden. Eg har ikkje strikka på mange dagar, for å spare venstre tommelfingeren, men no held eg ikkje ut lenger å sitte "utan noko på hendene". Det er no litt Grand Prix i dag også, men Marit og eg har ein annan smak når det gjeld musikk enn dagens ungdom har.


                                               Før i dag



Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...