torsdag, februar 24, 2022

Dagbok 2022: 24.februar

 

                                                       Akkurat no

Klokka er no 16.40, temperaturen ute er + 1 grad og snøen smeltar langsomt, men vi fekk litt ny snø for ei stund sidan. Leigebuaren og eg moka tunet før middag, og det har ikkje lagt ned noko meir sidan.

I dag starta eg dagen med å lage ei gulrotkake som eg skal ha med til Hareid på laurdag. Så rydda eg opp og sette på oppvaskmaskina, blant anna, etter kvart kom eg meg ut og moke. Det var heilt greitt å moke i dag, problemet er å få lagt ifrå seg snøen- I år har eg ikkje moka altanen, men kanskje burde eg gjere det no, det kan bli for tungt, for der er ikkje støypt plate under. Men det er tungt arbeid for ein må løfte spaden over rekkverket- men som sagt, eg har gjort det før.

Det vart 3.dagen med pizza til middag og der er litt igjen til i morgon også, viss eg ikkje finn på noko anna.

Etter at eg hadde ete, sette eg meg med kaffikoppen i hand i godstolen og skulle sjå TV. Plutselig ringde telefonen og eg reagerte med å dynke meg sjølv med kaffi.

Det var Ragnhild som ringde, og ho kunne blant anna fortelje at Tora er på Ørstaheimen. Dei er har spurt før, har sagt at ho hadde flytta til Sjåk. Ragnhild ville kjøpe blomster frå den gamle Velle-gjengen og gå ut til henne med på fødselsdagen hennar den 5.mars. Eg er ikkje sikker på kor gammal ho er , men ho må vel vere sånn ca pluss, minus 90.

No snør det igjen, men eg trur ikkje denne snøen blir liggande. Eg skal kanskje prøve å få gjort litt før eg set meg til med strikketøyet.

Det er ikkje kjekt å sjå TV i dag- trudde at statsleiarane hadde forstått at ein må unngå krig- for ein kvar pris.


                                  Slik ser det ut på altanen min i dag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...