mandag, oktober 18, 2021

Dagbok 2021: 18.oktober



 
Klokka er 17.56, temperaturen er + 4 grader, og det har vore delvis sol og fint i dag. Men det var ikkje heilt fritt for is på vegane tidleg i dag, så eg var glad for at eg ikkje skulle av garde så tidleg. Eg skulle møte opp på Bakk-Ola klokka 12.00, då skulle vi ha styremøte og ta bilde av styret. Tida før eg skulle fare vart ikkje brukt til noko anna fornuftig enn å shine seg og pynte seg, med tanke på bildet som skal inn i eit hefte til jubileet neste veke. Møtet varte ca. 1 time, og då eg kom heim tok eg like godt den daglege turen på Vernet mens eg var kledd for å vere ute. 
Då eg kom heim att trefte eg Marit, ho hadde vore på seniordans, så no er dei komne i gang att. Det vart nesten litt travelt no når alt kom i gang igjen. Eg skal ikkje begynne på seniordans, for eg har spansken, og då har eg ikkje tid til noko meir. To dagar med trening  og ein dag med spansk+ det heimearbeidet som høyrer med. Og så lenge eg er i styret for pensjonistlaget, følgjer det med både møte og anna. Eg skal ut av styret på neste årsmøte, då har eg vore der i 11 år, lenger enn nokon annan. Men eg likar å vere i styret, det er meir interessant enn å berre gå på møta.
Då eg kom att frå turen på Vernet laga eg middag, i dag vart det spagetti med tomatpure og bacon. Etter middagen kveikte eg i omnen , men eg fekk så mykje røyk i rommet under fyringa at eg måtte lufte. Så sette eg meg til med kaffikopp, strikketøy og serie på TV. Lesten vart felt av, kaffien vart drukken og eg sovna. Og det enda eg sov godt sist natt. 
I morgon er det trening, og onsdag skal eg på tur til Volda i lag med ei venninne som eg ikkje har treft på ei stund, mest fordi ho har vore vekkreist. Dagane berre flyg av garde og eg er alltid på etterskot, synest eg. Har eit par ting å ordne før jubileet også.
Det er meldt 11 grader og regn i morgon, så eg håper at vegane ikkje er glatte då.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...