søndag, oktober 17, 2021

Dagbok 2021: 17.0ktober

.
Klokka er no 16.30, temperaturen ute er + 7 grader, og i dag har vi hatt mykje sol og fint vêr mellom regnbyene, som ikkje har vore så mange. Eg heldt meg inne på føremiddagen, for eg hadde nokre jobbar å gjere. Først rydda eg vekk siste matrestane  frå "selskapet", fekk vaska opp alle panner etc, noko i oppvaskmaskinen, og nokre ting for hand. Eg sette meg til å sjå gudstenesta frå Kongsberg i dag, og den var fin, mens eg såg TV strikka eg som vanleg. Så hadde eg nokre dukar og anna som eg strauk. Eg likar å få unna jobbane etter kvart, elles blir det eit ork når det samlar seg opp. Eg orka ikkje meir ball no, så i dag tok eg meg ei brødskive til "middag". Eg begynte å skrive på spanskleksa som vi har denne veka, vi skal skrive om oss sjølve -på spansk. Trur eg har gjort det før. Eg skriv det er trur eg kan, og så går eg inn på Google Translate og får hjelp der. Det er mykje repetisjon i haust, og det er bra. Denne veka må vi flytte spansken frå onsdag til torsdag, Dermed får eg onsdagen fri og kan fare til Volda i lag med Ragnhild. Eg må såleis skofte treninga på torsdag. Eg har noko kvar dag, men ikkje noko av det eg skal tek heile dagen.
Det vart ein tur på Vernet etter middagen, det kom nokre regndropar på slutten, men det var ikkje mange.No skal eg slappe av litt og kanskje sjå litt på serien min-den tek visst aldri slutt.

 

                                            Desse to bilda tok eg frå samme ståstad.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...