lørdag, oktober 16, 2021

Dagbok 2021: 16.oktober

I dag vakna eg opp til snø langt nedetter fjellsidene  på nordsida av huset, men litt mindre dramatisk på sørsida der vi ser Melshornet, som ikkje er så høgt. Etter kvart vart det voldsomme regnbyger. Eg hadde tenkt å få med meg Marit på ein tur til Vik i dag, men etter kvart miste vi lysta  og ville heller vere heime. Marit kom ned her og vi prata og drakk kaffi til det var på tide å tenke på middagen. Då Marit gjekk opp att kom det brått eit streif av sol, så eg heiv på meg HOKA-skorne mine og tok ein runde på Vernet. Hadde ikkje vore der sidan tysdag, trur eg. Men før eg hadde kome rundt, kom regnet igjen, men eg hadde regnjakke så det gjorde ingen ting. Til middag i dag vart det ball for tredje dag på rad, men det gjer meg ingen ting, I dag steikte ballen for å variere . No er der berre tre att-så får vi sjå om det blir same retten i morgon.
Elles har eg ikkje gjort noko særleg i dag, eg farga håret mitt(BLOND), og lagt i hop ein klesvask etc. Sidan eg jobba til langt på kveld i går med å avise fryseskapet i kjellaren, kunne eg ta litt ekstra fri i dag, meinte eg. Eg har fått melding om at spanskkurset er flytta frå onsdag til torsdag denne veka. Det er ein avtale vi har med hotellet at vi skal vere fleksible. No er det snart Stjernekamp og det gler eg meg til. Gløymde visst å ønske god helg i går, men håper alle har det bra likevel.



 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...