fredag, oktober 15, 2021

Dagbok 2021: 15. oktober

 

Klokka er no17.45 og det mørknar ute. Temperaturen på trappa er + 3 grader, og det har regna i heile dag. Eg var ute og henta avisa, elles har eg halde meg inne. Eg vakna tidleg i dag også, verkte i hofta og ryggen, så eg sette på varmeteppet og sovna igjen. Var betre då eg vakna andre gongen. 
I dag var det heimedag og vaskedag. Først shina og vaska eg kjøkken og bad, etterpå støvsuga eg teppegolva, så no ser her rimeleg bra ut.  Etter kvart vart det tid for middag, så då åt eg litt av restane frå i går. Eg tok att sudokuen som eg ikkje vart heilt ferdig med i går kveld, men i dag kom eg i mål.
Det ringde på døra og der stod det ei dame med ein bukett roser som var til meg. Det blomstrar veldig i stova i akkurat no.
Eg sette meg framfor TV-en med ein kaffikopp, og jammen sovna eg der også, så det har vore litt av ein sovedag.Det er vel eit teikn på at eg har slappa godt av. I går kveld var det to venninner som ringde til meg, verda er i gang igjen etter Koronaen! Komande veke har eg noko eg "skal" kvar dag til og med fredagen. Det vil seie at eg må starte opp bilen kvar dag og fare nedover. Men eg har ikkje så mykje anna å gjere no når eg ikkje kan halde på ute. Eg håper no vi får fleire fine haustdagar, for det er mykje som skulle ha vore gjort før vinteren kjem.




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 22.april

No er klokka blitt 16.35 utan at det har hendt så mykje. Det mest dramatiske som har skjedd er at eg har prøvd å slette alle bilda mine på P...