torsdag, oktober 14, 2021

Dagbok 2021: 14.oktober

 

Klokka er no20.13, temperaturen ute er ca .+8 grader og det har regna i heile dag. Eg har ikkje vore ute anna enn for å hente inn post. Fekk pakke frå Rasmus i dag, så no er det spennande å sjå om Helge får fart på Storemaskina igjen.
I dag sette eg på TV med det samme eg var oppe, og følgde med sånn passelig på både det som hende på Kongsberg i går, og på den nye regjeringa . 
Eg hadde bedt alle i familien til ball(klubb)-middag i dag så eg hadde litt å styre med. Eg laga forferdelig mykje ball, men rekna med at eg vart  av med det meste. Eg laga til diverse tilbehør, dekka bord osv. Margrete og Amanda kom først og så Solveig, Øystein og Audun. Då sette vi oss til å ete. Etter ei stund vart det kaffi og eplekake. Etter enda ei stund kom Håkon og Amund, så dei måtte ete åleine, det samme måtte Erlend og Ingrid gjere då dei kom. Men eg hadde sagt på førehand at alle kunne komme når det passa. Det viktigaste er å få treffe kvarandre no og då, og no i haustferien var Amanda heime frå Trondhein. Det er kjekt når vi kan møtast igjen utan å tenke på Korona heile tida.
Eg fekk ein støkk i går kveld då Nyheitene kom ein halv time for tidleg på grunn av det som hadde hendt på Kongsberg. Eg var snar å sende ei melding til Rasmus, og fekk eit beroligande svar. No har eg ikkje sett Dagsrevyen enno, men den ligg vel på TV-en min. 
Det var no ein stor dag for Margrete i dag når Jonas vart statsminister. Ho kom med raude rose til meg- det var det som passa i dag, meinte ho. Solveig kom med to novemberkaktus med masse knuppar på. Det er alltid kjekt å få blomster og akkurat no hadde eg ikkje så mykje. No har eg altså rydda opp og vaska opp, så no skal eg snart sette meg framfor TV-en.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...