torsdag, oktober 07, 2021

Dagbok 2021:6.oktober


Dette var ein lang og innhaldsrik dag. Frå kl.11-13 var det spanskundervisning på hotellet. Fleire nye var komne til, blant anna ei som heiter Olaug-trur ikkje eg har vore på noko før der der var fleire med det namnet. Etter vi var ferdige på kurset var vi opp på kulturhuset, Eli og eg, og såg at dei andre i styret hadde dekka nesten ferdig alle borda. Det var to flinke damer i styret som hadde ordna opp.

Fekk ei lita stund heime før eg køyrde åleine ned på møtet. Marit var ikkje i form til å vere med. Det var mange der som ikkje brukar å vere på pensjonistmøte, sidan det var det mest polikarane som hadde styrt med dette møtet. Det var ikkje mykje program, for det gjekk mest ut på informasjon, men det var interessant. Eg tenkte med gru på at dette klarer eg ikkje å skrive noko om. Eg fekk helse på ein som hadde vore kompis med Nils i kommunestyret , som han sa, og så nemnde han at to døtrer hadde hatt Margrete som lærar. Han sat ved samme bord som eg. Der sat også ein frå Øye som hadde to av borna sine buande i kjellaren vår ein gong. Elles så trefte eg mange kjende som eg ikkje har sett på ei stund. Til slutt på møtet trekte dei nokre gevinstar på inngangsbilletten, og då vann eg ein fin rosa ildtopp .Då eg kom heim var det ikkje liv i nokon av datamaskinane mine, men no er Helge her og han har i alle fall fiksa laptopen.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...