onsdag, oktober 27, 2021

Dagbok 2021:27.oktober

 
Klokka er no 19.55, temperaturen er + 12 grader og det regnar. Føremiddagen gjekk stort sett medtil hårvask etc. + Spanskkurs. Så vart det ein liten pause før eg måtte kle meg om til fest. Marit og eg hadde avtalt at eg skulle køyre nedover, og så skulle eg la bilen stå til i morgon når ho køyrer til treninga. Ingen av oss likar å køyre når det er mørkt.

Jubileums-festen tok til klokka 16, og då var alle på plass.Etter diverse talar og helsingar, songar etc.heldt Jostein Mo eit attersyn over det som hadde vore i dei første 50 åra i Ørsta Pensjonistlag. 

Så fekk vi mat. Det var hjortekjøt med nydeleg saus, most potet og ihelkokte grønsaker, Men det smakte godt. Etterpå var det karamellpudding og kaffi. Det med grønnsakene måtte vi unnskylde, for dei visste ikkje eksakt kva tid  vi skulle ha mat. Alle var fornøgde med kjøttet og det andre.

Eg hadde arbeidet med å skaffe musikk, men Eli dirigerte litt. Det var Marie Austerheim Riise som spelte el-piano, og ein felespelar frå Volda som spelte folkemusikk og det var heilt fantastisk flott. Sidan eg fekk skulda for å ha skaffa musikk takka eg dei to og snakka litt med dei. Felespelaren bur på Hareid og kjenner Øystein, sjølvsagt, men han kjente også Rasmus, hadde gått i lag med han i Molde.

Vi i styret var veldig fornøgde med festen, og det trur eg også dei andre var. Eva Berset som bur her på Vallabøen køyrde Marit og meg heim. Eg var så vidt komen inn for døra då Eli kom med den flotte buketten-trur kanskje den var frå kommunen, for ho hadde fått fleire. Det er ikkje alle som veit kor Eli har jobba for å få til denne festen på rekordtid. (Vi visste ikkje før no i haust at det var jubileum i laget.) Så det har vore litt stress. Men alt gjekk godt. Møteleiaren var Terje Kjøde.


Eg må berre beklage at eg ikkje får laga bilda betre på laptopen, slik eg kunne på PC-en.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 1.mai

  Klokka er no 17.22, temperaturen ute er + 20  grader, og no skin sola igjen etter at det kom regn midt på dagen. Det har vel vore rimeleg ...