torsdag, oktober 28, 2021

Dagbok 2021: 28.oktober

 Klokka er no 18.10, temperaturen ute er + 10 grader og det regnar. Likar ikkje regnet, men det er betre enn kulde om ikkje anna.

I dag var det tid for trening klokka 10, og vi var på plass, med Marit sin bil. Min stod att ved hotellet sidan i går. Etter at vi hadde trena handla vi på Spar, før Marit køyrde heim med varene og eg henta bilen min; den stod der den skulle stå og starta med ein gong.

Sidan Einar skulle komme i dag begynte eg tidleg på middagen. Eg hadde noko lammekjøt som eg kjøpte førre veka, så eg tenkte eg skulle lage fårikål, sidan eg også hadde eit heilt kålhovud liggande. Eg ville prøve å lage retten med bruna kjøt og slik vart det. Eg hadde all verdens tid, men så kom posten med bladet Pensjonisten. Der er det to sudokuar, den eine "middels" og den andre "vanskelig". Eg plar alltid greie den "Middels"- og i førre bladet greidde eg også den vanskelige- for første gong. Dermed gløymde eg både tid og stad, og klokka nærma seg at Einar skulle kome, så eg måtte legge til sides det vanskelege halvgjort, men ikkje for godt. Einar kom 15.30 som han hadde sagt, vi åt godt begge to og fårikålen var litt annleis enn vanleg, men god. No har Einar reist ut att, eg har rydda opp litt, og så skal eg ta fram att sudokuen. Det var veldig kjekt å få besøk av Einar igjen, det er lenge sidan sist han var her, men no er han på "bedringens vei". I morgon skal eg gjere diverse husarbeid -det trengst. Eg er ikkje lenger stressa no når vi har fått jubileet i hamn.

Eg har ikkje tatt bilde i dag, for det mørkna så tidleg og så brått. Det er denne helga vi skal stille klokka.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...