lørdag, oktober 09, 2021

Dagbok 2021: 9.oktober

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er + 17 grader, tidlegare i dag var den oppe på 19 grader C. Det har vor overskya, men opplett i heile dag. Katten på bildet heiter Lollo, og er Marit sin katt. Når ho er bortreist brukar eg å passe henne. Ho kjem når eg ropar på henne og så får ho mat på trappa. Inn i huset vil ho ikkje. Marit er på hyttetur i lag med Janne og familien, så i dag har eg vore heilt åleine.

Eg stod opp rimeleg tidleg, og etter frokost begynte eg å skulle forbetre avisinnlegget mitt, men det vart berre tull og tøys for det meste,- men no veit eg korleis eg skal gjere det ein annan gong viss eg må skrive på laptopen. Eg har lagt det i frå meg i dag, men skal ta det att i morgon og då sender eg det uansett. Det er betre at det kjem eit dårleg innlegg enn ingenting.

Eg reiste til Vik på føremiddagen og handla på SPAR, der var lite folk då. Då eg kom heim att bytte eg skor og gjekk ein tur på Vernet, sidan eg var i siget. Klokka var ikkje meir enn 13 då eg kom heim. Eg har hatt det "travelt" heile veka, men i dag var dent ingen ting på programmet, så det var litt kjedelig.

Men eg ville i alle fall koke risgraut i den nye panna mi og det gjekk veldig fint. Ikkje noko brende i botnen i dag, men så var eg smart og sette plata på1 heile tida. Det vart god graut. Eg åt meg mett og sette meg i godstolen og såg ein serie på Netflix, den er berre sånn passe spennande og den tek visst aldri slutt. Men eg strikkar no litt langsmed. Hadde eg visst at vêret skulle bli så bra, hadde eg planlagt utearbeid. No er klokka 18 og det er begynt å skymest ute, men når vi går over til normaltid blir det ikkje så tidleg mørkt. No ser eg fram til "Stjernekamp"på TV i kveld.

Eg har forresten lese ganske mykje spansk i dag. Då vi fekk bøker vart det meir interessant å lese og oppmuntrande å sjå at eg forstår det meste. Det er ikkje det å lese og forstå som er vanskeleg. Det er å lage setningar sjølv. Men no når vi har så mange nye på kurset blir det mykje repetisjon-og det er bra.
 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...