søndag, oktober 10, 2021

Dagbok 2021: 10.oktober


Klokka er no 17.30, temperaturen er + 10 grader og det regnar. Men ikkje heile tida. 
Eg var oppe i vanleg tid i dag, og etter frokosten sette eg meg til og la siste hand på avisinnlegget mitt. Godt vart det ikkje, men eg orka ikkje å streve meir med det. Eg likar ikkje å bruke laptopen til slikt arbeid, for eg får ikkje jobbe på den måten eg er vant til.  
Eg tok meg sammen og sende manus av garde med eit klikk. Eg såg at veret heldt på å bli betre, så eg tok og laga ferdig middagen før eg gjekk ut. Sola skein og det var mildt og fint. Lollo kom ikkje då eg ropte på henne i dag, men så såg eg henne, ho låg på Marit sin bil i garasjen, så då serverte eg frokosten idet eg gjekk forbi. 
Det blei ein tur på Vernet i dag også. Ei gammal dame sat på ein benk, eg kjenner henne frå pensjonistlaget, ho er 88 år og blei enke for ikkje lenge sidan. Ho går med to stavar, men er heilt klar i toppen. Eg sat ei stund og snakka med henne, men trefte ikkje andre kjende i dag. Det er litt stussleg når naboane er vekke, men eg kjeder meg aldri-i alle fall veldig sjelden. 
Så kom eg heim til ferdig middag, det var grønsaksuppe med pølsebitar til hovudrett og riskrem til dessert. Eg åt meg litt for mett. Så sette eg meg i godstolen der eg såg og høyrde Stjernekamp i reprise, dei held no på enno. 
Eg tenkte at eg måtte sjekke om avisinnlegget mitt var sendt, det var det ikkje. Så måtte eg bale litt før eg fekk det av garde, så håper eg at eg får tilbakemelding i morgon. 
Helge snakka med Rasmus, og Rasmus skal sende ein ny "dings" slik at vi kanskje kan få storemaskina i gang igjen. Eg har no tenkt å ha ifrå meg sekretærjobben når vi kjem til årsmøtet i februar, då har eg hatt jobben i 11 år. Eg hadde tenkt å slutte etter 10-men så kom Koronaen.
Eg veit ikkje om det blir trening denne veke eller om fysioterapeuten skal ha haustferie.
Den 27.oktober skal vi ha fest på hotellet, då er Pensjonistlaget 50 år, men det er no ei stund til.




Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...