mandag, oktober 11, 2021

Dagbok 2021: 11.oktober



 
Klokka er no 18.30, temperaturen ute er + 4 grader, det var fint ei stund midt på dag, men så begynte det å regne igjen; på høgste fjelltoppane har det kome snø. Kan ikkje seie at eg likar det.

Det første eg gjorde i dag etter at eg var oppe, var å sjekke datamaskina og sjå om der var svar frå avisa. Det var der ikkje. Maskina masa og masa om at adressa var feil etc.etc. Eg vart litt fortvila for eg fann ikkje att innlegget ein gong. Då eg fekk det opp att sende eg ikkje til "morenytt", men til redaktøren. Same elendigheita, mailen kunne ikkje sendast, det var feil adresse etc.etc. Eg visste ikkje kva eg skulle gjere, men då dukka det brått opp ein mail frå redaktøren som faktisk hadde fått mailen min. No lurer eg på kor mange eksemplar av mailen min som ligg på Møre Nytt.(Eg har problem fordi eg berre har laptopen, og eg er vant til å sende frå Storemaskina)
Eg vart i alle fall letta, og kunne tenke på noko anna. Eg sette i gang å skrelle eple og laga ei stor eplekake, med tanke på familietreff. Så gjorde eg diverse anna husarbeid, vaska opp med hand , sette på vaskemaskin og oppvaskmaskin blant anna. Så gjekk eg ein tur på Vernet, då var det sol og fint, men så skya det over igjen.

Eg hadde fått melding frå Solveig om at ho og Øystein ville komme ein tur, og Øystein skulle male litt rundt utedøra. Solveig hadde baka bollar som ho ville ta med, så eg trong ikkje gjere anna ennå lage kaffi. Men før dei kom åt eg middag, det var samme suppe og samme dessert som i går. Eg sat og såg TV og  strikka litt før dei kom. Dei vart ikkje verande så lenge, dei har mange jern i elden, men så skal vi samle heile familien her på torsdag,  har vi planlagt. Då skal eg ikkje trene, men i morgon skal eg, og på onsdag er det spansk-kurs. Eg får ikkje tid å kjede meg. Det einaste eg er litt oppgitt over er at eg ikkje får gjort noko ute. No er klokka snart 19, og då er det Dagsrevyen, den må eg ha med meg. Men no når eg har lært å bruke TV-en min, kan eg sjå kva eg vil, når eg vil.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...