lørdag, oktober 23, 2021

Dagbok 2021: 23.oktober


Klokka er no 17.30, og temperaturen ute er + 6 grader C. Då eg stod opp i dag var vêret rimeleg bra , men eg såg på gata at det ikkje var lenge sidan siste regnbya. Eg åt frokost og begynte å tenkje på kva eg skulle bruke dagen til. Eg bestemte meg for å gå ein runde på Vernet sidan vêret var så fint. Eg gjekk heimanfrå i 10-tida-har aldri vore på Vernet så tidleg før.I dag var sola framleis i aust då eg kom opp, til vanleg er ho i sør eller vest når eg er der. Men eg var der ikkje åleine i dag heller, trefte mange, men ingen eg kjende.

Då eg kom heim sende eg melding til Marit og spurde om ho ville vere med til Vik og det ville ho. Vi handla litt på ALTI, og så skulle vi drikke kaffi på ein av kaféane, men der var overfylt alle stader. Så foreslo eg at vi skulle fare på "Fru Svendsen"- og så gjorde vi det. I dag fekk Marit endeleg smake den kaka som eg har skrytt av, den med nøttebunn, pærer, krem og sjokolade. Marit syntest den var god, ho også. Der var faktisk fullt på Fru Svendsen også, men vi fann oss no ein liten plass. Det ser ut til at folk er glade for å kunne gå på kafé igjen- og bra er det for dei som driv i bransjen.

Då eg kom heim att kveikte eg i omnen med Even-ved + ein pose med plommegreiner, så eg har det godt og varmt. Til middag åt eg suppa som var att frå i går, og så sette eg meg inn i godstolen med ei bok. Det var ikkje lenge før eg sovna, men vakna igjen og las vidare. Eg måtte slutte med å sjå så mange seriar og heller gjere noko så gammaldags som å lese ei bok på papir. Så langt likar eg boka godt. 

I kveld er det Stjernekamp igjen, eg håper at Alexandra og Bjørn går til finalen.




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...