lørdag, september 18, 2021

Dagbok 2021: 18.september

Klokka er no 17.50, temperaturen ute er + 17 grader, det er overskya, men opplett. Eg kom nettopp att frå ein tur på Vernet, der oppe kjende eg to-tre regndropar. I dag gjekk eg motsett veg av det vanlege og tok heimturen via nokre gater på Vallabøen, for at turen skulle bli litt lengre.

I dag ville Margrete komme og drikke kaffi med meg, så eg fann ut at eg skulle lage ei eplekake, det er ikkje ofte eg bakar no for tida, men eg tenkte eg kunne få brukt litt av dei sjølvdyrka epla. Dei hadde eg rikeleg av, det tok si tid å skrelle dei  og skjere dei opp,men tid hadde eg nok av. Det var noko eg ikkje hadde og det var papir å legge i forma. Eg tok sjansen på å bruke vanleg matpapir utan å smørje noko særleg. Typisk meg: Fort og gale. Men eg fekk no rydda opp att kjøkkenet og vaska opp både i maskin og med hand. RYDDE kan eg. Margrete kom som planlagt og vi fekk ei god pratestund- Eplekaka med krem til smakte godt sjølv om vi måtte ta den med skei ut av forma. Eg fekk ikkje støvsuga til helga, for eg greidde ikkje å opne støvsugaren såpass eg fekk bytte pose. Men Margrete greidde det, så no kan eg støvsunge når eg vil. Noko særleg meir har det ikkje hendt i dag, og no er det snart tid for å benke seg i TV-  posisjon. Eg gleder meg til Stjernekamp og Opera. Eg har ingen favoritt enno, men synest det er artig med Tomrefjordingen som både kan jodle og synge strupesang. Skal bli artig å høyre han synge opera.



 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...