fredag, oktober 30, 2020

Dagbok 2020: 30.oktober

Klokka er 18.00, temperaturen er + 12 grader og det er bekmørkt ute. Var rimeleg tidlep oppe i dag og fekk ordna ut med skriverianefør Margrete kom kl.11.35, slik at ho hjelpte meg å få sendt manus til avisa. Eg fekk litt tid til spansken også etter at eg hadde vaska håret og kledd meg om før ho kom. Vi hadde planlagt ein lopradag i Volda med shopping. Vi starta på "Kle og kaffi", der eg prøvde eit par jakker som eg ikkje var heilt nøgd med. Så gjekk vi bort til Møre konfeksjon og der hang jakka mi, midt i åsynet. Akkurat ei slik som eg ville ha. Eg prøvde den, og den sat perfekt. Fann den buksa eg ville ha også, så no er eg veldig fornøgd. Så skulle vi ete middag på kinarestauranten, men den var stengt. Men mat ville vi ha og den skulle vere god. Vi gjekk på Marias. Der bestilte vi biff-av ein eller annan nasjonalitet-eg hugsar ikkje, men det var mykje godt tilbehør. Fløtegratinerte poteter i ei skål for seg. Biffen var tre løvtynne kjøttskiver som var godt krydra. Maten var aldeles nydelig! Og rikeleg, men er det nokon som alltid et opp maten sin på kafé, så er det Margrete og eg. Etterpå kom dei og spurde om vi ville ha kaffi og det ville vi. Vi var på Jernia ein tur også, for Margrete skulle ha ei steikepanne.Til slutt skulle vi kjøpe kjøtt på Jokobsen, men då var klokka snart 16, og dei hadde stengt klokka 15. Eg hadde faktisk sjekka opningstidene på data før vi for, og der stod det 16. Ja,ja, eg kjem meg vel alltids bort og får kjøpt det kjøttet.
Vi tok ein liten køyrerunde i Volda og såg oss om. På vegen til Ørsta var vi innom Skeidar der eg kjøpte to sofaputer. Margrete vart med inn og skulle legg inn att Storytel på telefonen min. Det vart litt styr og mykje plunder, men ho gav seg ikkje før det var i boks.Vi måtte blant anna finne nye passord etc. Etter at eg vart att åleine, måtte eg ut med pincode og greier for å komme inn på telefonen, og då eg skulle skrive blogg, måtte eg logge meg inn med nytt passord på Google. Men eg kom i mål i dag også. No er det fredag og eg vil ønske alle ei god helg. Eg har ingen store planer anna enn å ta att fredagsvasken i morgon.Det tek ikkje lang tid.

2 kommentarer:

ariel sa...

Takk for ein kjekk dag!

Besta sa...

Det er no eg som skal takke.I dag fekk eg "kjørt meg".

Dagbok 2024: 2.mai

Klokka er no 17.32, temperaturen på trappa er + 22grader C, så her er det full sommar i dag. Dagen starta med trim frå 10-11,då eg kom heim ...