onsdag, august 12, 2020

Dagbok 2020: 12.august


Klokka er no 17.12, og temperaturen nærmar seg + 28 grader- og det er augustvarme, den er annleis enn varmen vi hadde i juni. August har alltid vore min favoritt-i alle fall dei åra eg har sloppe å begynne på jobb midt i månaden. I min barndom starta skulane opp 1.september- det synest eg var ei god ordning.
I dag før middag kokte eg sylte av stikkelsbæra eg reinska i går kveld. Eg har ikkje smakt sylta etter at den vart kald, så eg veit ikkje om den vart god-eg tvilar på det-.
Etter syltinga var eg ute og plukka rips, så no har eg to plastbollar fulle. Der er mykje rips att på treet enno. Til lunsj vart det ei skål med rips med sukker og fløte. Då var det begynt å bli farleg varmt ute, men eg la meg på solsenga og las ei stund. Eg toler godt å ligge i sola - blir ikkje uvel, berre varm.
Eg begynte å vurdere om eg skulle klippe plen i kveld i staden for i morgon før middag. Det er dogg i graset om morgonen og langt utover føremiddagen. Men det var fredagen eg slo førre veka så det kan hende eg ventar litt. Graset veks godt no.
Eg har rett og slett lata meg mykje i dag- og det er på grunn av varmen. Det er ikkje arbeidsvêr.
















Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 15.april

Alt av bilde som eg hadde på PC en er borte vekk, men eg er ikkje heil hjelpelaus, for bildet av blomstane frå i fjor låg ein annan stad på ...