søndag, august 23, 2020

Dagbok 2020: 23.august. Siste hundedag?


Klokka er no18.40. Temperaturen ca+11 grader. det har regna mykje i dag, men no er det litt lettare. Eg har nettopp gått ein tur på Vernet, som de kan sjå av bilda.
I dag før middag sette eg meg føre at eg skulle fikse litt av kvart. Etter litt miks og maks fekk eg printeren til å printe ut ein haug med sudoku-ark. I seinare tid har eg måtta teikne dei ut med hand. Så fekk eg reparert e-posten min, det hadde eg gjort ein gong før også, men den reparasjonen varde ikkje lenge. No står det att å få lyd i maskineriet, slik at eg både kan høyre musikk og tale. Viktig viss eg skal jobbe med spansken.
Så sette eg meg til å strikke og sjå TV, heilt til det blei på tide å lage middag. I dag vart det fiskebollar i kvit saus + poteter og gulrot. Men slik kan det ikkje halde fram. Når eg får middag et eg altfor mykje, fordi eg ikkje vil ha restar. Så vart eg døsig og lat og la meg bakover i godstolen med Storytel.
Tok meg saman etter ei stund og kokte kaffi- og etter kvart kom eg meg ut ein tur. Søndagane brukar å vere lange og kjedelige, men i dag har tida gått fort-om det er ein fordel veit eg ikkje.
Eg skulle ønske vi kom i gang med trening igjen, det er godt å ha noko å gå til, og knea mine treng mosjon. No er det snart tid for Dagsnytt, det er spennande korleis det går med "smitten". Høyrde ista at det hadde  vore mykje festing i Trondheim i helga, håper det går bra med barnebarna som er der.




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...